Het resultaat van onze werkwijze is software die mét je werkt. Wij ontwerpen onze software als een verzameling levende, samenwerkende objecten die de mensen, producten, processen of activiteiten vertegenwoordigen in jouw organisatie. Wij hebben deze objecten kennis en verantwoordelijkheden gegeven, waardoor je er vragen aan kunt stellen of opdrachten aan kunt geven, net alsof het medewerkers in je organisatie zijn.

Hoe werkt dit?

Wij ontwerpen onze software als een verzameling levende, samenwerkende objecten die de mensen, producten, processen of activiteiten vertegenwoordigen in jouw organisatie. Wij hebben deze objecten kennis en verantwoordelijkheden gegeven, waardoor je er vragen aan kunt stellen of opdrachten aan kunt geven, net alsof het medewerkers in je organisatie zijn.

Hiermee hebben jouw mensen een hulpmiddel in handen om zelf de juiste dingen te doen, op een manier die bij hen past.

Daarmee is de software een flexibel stuk gereedschap en zet het medewerkers in hun kracht, laat ruimte voor hun creativiteit en draagt daarmee bij aan hun motivatie en plezier in het werk. Met als gevolg: goede resultaten en blije klanten.

En wanneer (de taal van) jouw organisatie ooit verandert, dan verandert onze software eenvoudig met je mee. Door onze aanpak kunnen wij losse objecten snel voor je aanpassen en nieuwe of gewijzigde kennis of verantwoordelijkheden geven. Je zit dus ook niet vast aan een stug systeem, want onze software past zich aan en groeit met je mee.

Enkele resultaten…

Sea Rangers
Sea Ranger Service logo

Wietse van der Werf - CEO

www.searangers.org

“De visie van Object Guild draait erom software zo intuïtief, doelgericht en gebruiksvriendelijk mogelijk te laten werken. Dit heeft geresulteerd in software die ons werk meetbaar efficiënter en meer gestructureerd heeft gemaakt. Een echte aanrader.”

DeFi Capital
DeFi Capital logo

Dirk-Jan Dorr - Fund Manager

www.deficapital.com

“Object Guild heeft maatwerk software gebouwd die ons in staat stelt om het beheer van een fonds in deze nieuwe beleggingscategorie zo eenvoudig mogelijk te maken.”

Alle cases bekijken