Sea Rangers

Sea Ranger Service
Paper Trail helpt ons te concentreren op wat écht belangrijk is
Sea Rangers

“Wij zijn een sociale onderneming die schepen op zee exploiteert om de wereldoceanen duurzaam te beheren. We hebben veel terugkerende meetings van teams met verschillende formaties. Het bijhouden van de agenda’s en actiepunten was onoverzichtelijk, tijdrovend en soms frustrerend.”

Hoe hebben wij de Sea Rangers kunnen versterken?

Door te luisteren naar hun behoeftes, wat er momenteel niet werkte en hoe ze juist wél willen werken en waarom. We hebben goed gekeken naar de visie van de Sea Rangers, wat ze in hun groei daarnaartoe nodig hebben en hoe software daarbij optimaal kan ondersteunen.
Vervolgens hebben we met Paper Trail een platform gecreëerd waarin voor ieder teamlid overzichtelijk alle agenda’s staan van meetings waar ze bij aanwezig zijn. Elke meeting volgt standaard ons gewenste ‘accountability’ format. Agendapunten worden per team eenvoudig centraal vastgelegd en na het sluiten van een meeting krijgt elk teamlid haar actiepunten opgestuurd. Hierdoor ontstaat voor elk team, door de tijd heen, een spoor van meetings met agenda- en actiepunten: vandaar de naam Paper Trail.

Wietse van der Werf – Founder en CEO:

“Onze samenwerking met Object Guild en de software die zij voor ons hebben ontwikkeld heeft ons werk meetbaar efficiënter en meer gestructureerd gemaakt. We hebben het als een prettig proces ervaren en waarderen de uiterst professionele aanpak. Een aanrader!”

Resultaat

“Werken met Paper Trail geeft ons helderheid. In één oogopslag zie je waar de agenda’s staan, kan je items toevoegen, documenten of links toevoegen, alles staat op 1 plek. Tijdens de meetings houden we eenvoudig bij wat de actiepunten zijn en daar kunnen we dan ook goed op terugkomen. De frustratie van de onoverzichtelijkheid is helemaal weg en dat geeft rust. Nu kunnen we ons focussen op wat echt belangrijk is, elke dag werken aan onze missie. The Ocean is Our Business!”

 

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe we jouw organisatie het beste kunnen versterken? Plan een koffie afspraak met ons in, wij denken graag met je mee!