DeFi Capital

DeFi Capital
Gestroomlijnd fondsbeheer in een nieuwe beleggingscategorie
DeFi Capital

“DeFi Capital is een cryptocurrency investeringsfonds dat actief bijdraagt aan de realisatie, adoptie en het beheer van Decentralized Finance. Deze nieuwe golf van financiële innovatie, mogelijk gemaakt met blockchain technologie, zal op termijn uitgroeien tot een wereldwijd financieel systeem. Hiermee kan de totale wereldbevolking toegang krijgen tot betaalbare financiële dienstverlening en zowel deelnemen als bijdragen aan Decentralized Finance. Onze visie is dat dit nieuwe financiële systeem bijdraagt aan het welzijn van de wereld.”

Hoe hebben wij DeFi Capital kunnen versterken?

Door hun wensen en behoeftes goed in kaart te brengen, onze technische kennis en ervaring uit de financiële wereld in te brengen en soms ‘moeilijke vragen’ te stellen. Onze samenwerking begon al vóór de lancering van het eerste fonds, in een tijd waar er nog maar weinig voorbeelden in de markt te vinden waren. Door het voeren van diepgaande gesprekken ontdekten we samen een model voor een passende applicatie om het werven van investeerders, het beleggen in cryptocurrency en het beheren van het fonds te ondersteunen.
Vervolgens hebben we de software in meerdere fasen gerealiseerd, waarbij we gaandeweg ruimte lieten voor voortschrijdend inzicht en veranderingen in het model. Op het moment dat de eerste investeringsronde daadwerkelijk plaatsvond, stond dat gedeelte van de software ook voor hen klaar om hierin te ondersteunen.

Dirk-Jan Dorr – Founder en Fund Manager:

“Object Guild wist zich snel vertrouwd te maken met de ‘ins and outs’ van een volledig nieuwe en technisch uitdagende sector. Mede dankzij regelmatige feedback en voortgangsupdates verliep onze samenwerking erg soepel en leverden ze een passende oplossing.”

Resultaat

“De essentie van Sputnik (de naam die we aan de door Object Guild ontwikkelde software hebben gegeven) is dat het ons in staat stelt om onze klanten te beheren, in cryptocurrency te beleggen en deze beleggingen op één enkele plaats te beheren en tegelijkertijd onze klanten gepersonaliseerde profielen aan te bieden waarin ze zelf hun investering kunnen volgen.”

 

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe we jouw organisatie het beste kunnen versterken? Plan een koffie afspraak met ons in, wij denken graag met je mee!